A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked. Javasoljuk, hogy fogadja el azokat.

Ajánlott

Harris No-Loss 3G ecset készlet 3db-os

A kétféle hosszúságú 60%-ban STAR és 40%-ban QUADRILLOBAL poliészter szál keveréknek köszönhetően nagyon jó festékfelvevő képességgel bírnak és tökéletesen sima, pontos, egyenletes munkavégzést eredményeznek.Kifejezetten alkalmas ajtókat, ablakokat, kapcsolókat körülvevő pontos munkálatokra.

Bővebb leírás

16193

5000253161935

Harris

Festő ecsetek

0.169 kg

Készleten 4 drb

Harris No-Loss 3G ecset készlet 3db-os

1992 -ben a HARRIS NO LOSS volt az első ecset, melynek szálveszteségére a Harris cég garanciát nyújtott. Több, mint 20 év elteltével az új NO LOSS 3G megújúlt külsővel és speciális alakú szintetikus szálak keverékével még mindig a legtökéletesebb ecsetek egyike! A mélyen rögzített speciális formájú és különböző hosszúságú szálak szálveszteség elleni garanciát és extra hosszú élettartamot eredményeznek. Az extrakönnyű, csúszásmentes ujjtámasszal ellátott kettős kialakítású ergonómikus nyél kifejezetten kényelmes, komfortos munkavégzést biztosít.

Ajánljuk lakkokhoz, zománcokhoz, vízbázisú és oldószeres festékekhez a tökéletesen sima felület elérésére, pontos precíz munkavégzéshez.

Paraméterek:  3db-os c.sz.: 16193 ( 1"/25mm ,1,5"/38mm ,2"/50mm)

TermékcsaládNo-Loss