• Artisan

  Artisan

  Büszkén jelentjük új Artisan ecseteink piaci bevezetését. Ebben a termékvonalban egyedülálló ecseteket talál, melyek fejlesztése során fő cél volt a kivételes kezelhetőség és az egyszerű felhasználási tualjdonságok elérése. Az Artisan ecsetekkel a professzionális felületképzés tökéletesen megvalósítható, mivel a szintetikus szálak teljesen egyenletesen oszlatják el a festéket a felületen.

  Részletek
 • Number one

  • A Harris az Egyesült Királyság első számú festőszerszám gyártója*

  • 10 festőből 9, aki Harris termékeket használt, szívesen ajánlja azokat másoknak is*

  • A Harris festőszerszámokat a legjobb és legmegbízhatóbb termékek között tartják számon az Egyesült Királyságban*

  *Az ORC International Limited 2014 Novemberi felmérése alapján

 • About Harris Brushes

  A Harris Királyi Okiratról

  II. Erzsébet királynő 1961-ben a Harris termékek minőségének elismeréseként cégünknek, mint kiemelkedő festőszerszám gyártó és Királyi beszállító részére, Királyi Okiratot adományozott (Royal Warrant), melyet vállalatunk a mai napig büszkén őriz.

  Részletek

Innováció, megbízhatóság és kifogástalan felületképzés...

Innováció, megbízhatóság és kifogástalan felületképzés - minden alkalommal, amikor Harris termékeket használ. Vállalatunk 1928 óta élen jár a termékfejlesztésben. Csaknem 90 évvel később pedig az újítás iránti szenvedélyünk minden ecsetünkben, hengerünkben, szerszámunkban megtestesül, hogy a profi felületképzés és a magasabb teljesítmény generációkon átívelő lehessen.

Újdonságaink

Miért jobbak a Harris szerszámok?

A legfinomabb természetes sörtétől kezdve a nagy teljesítményű szintetikus rostokon át a forradalmi nyél kialakításukig a Harris festőszerszámok vitathatatlan minőséget és innovációt képviselnek, így biztosítva, hogy minden ecsetvonás a tökéletességet közvetítse.

Nincs veszteség

A természetes sörték, illetve a szintetikus rostok lehetővé teszik, hogy a fröcskölést és festék veszteséget a legalacsonyabb szinten tarthassuk.

Festék felvétel

A Harris ecsetek a legfinomabb természetes sörtét és legmagasabb teljesítményű szintetikus rostokat használják, hogy még több festéket vehessenek fel.

Nagyobb fedés

A Harris ecsetek magasabb festék felvétele lehetővé teszi, hogy kevesebb ecset feltöltéssel nagyobb felületet fessünk le.

Sörte kialakítás

A magas minőségű felületképzés érdekében a Harris ecsetek rendkívül rugalmas és finom sörtevég kialakítással rendelkeznek.

Alaktartás

A Harris ecsetek megtartják alakjukat, így biztosítva a tiszta kontúrokat, bármikor is használja őket.

 • Díjmentes szállítás

  Amennyiben 30 ezer Ft felett vásárolsz, a szállítási költséget mi álljuk.

 • +36 24 814-700

  Amennyiben kérdésed van, bátran hívhatsz minket munkanapokon 7-től 16 óráig.

 • Pénzvisszafizetési garancia

  Amennyiben nem vagy elégedett a rendelt termékkel, 14 napon belül visszaküldheted.

Néhány szóban rólunk

A Peakston Kft. 1993-ban családi vállalkozásként alakult azzal a céllal, hogy modern, jó minőségű és ugyanakkor elérhető árú építőipari segédanyagokat gyártson a magyar piacra. Az azóta eltelt több, mint húsz év alatt a Peakston márkanevű termékek kedvező árukkal, széles színválasztékukkal és megbízható minőségükkel kivívták maguknak a vásárlók és a felhasználók bizalmát, így hamar sikerült azokat széles körben megismertetni a piaci szereplőkkel, gyorsan túlnőve a családi vállalkozásokra jellemző kereteket. Jelenleg két telephelyen folyik a gyártás: Dunavarsányban és Majosházán.