Miért jobbak a Harris szerszámok?


AZ ELFOGYÓ ECSET DILEMMA

Az alacsony minőségű ecseteket általában gyenge sörték, illetve szintetikus szálak felhasználásával készítik, így azok a mindennapi használat során morzsolódni és törni fognak. Mindegy, milyen alaposan távolítjuk el a laza szálakat a munkát megelőzően, mindenképpen számolnunk kell veszteséggel.

A HARRIS MEGOLDÁSA

A Harris ecsetekhez kizárólag a legmagasabb minőségű természetes sörtéket és szintetikus szálakat használjuk annak érdekében, hogy a szálveszteséget a lehető legalacsonyabb szinten tartsuk. Sőt! A No-Loss® Evolution termékvonalunkban elérhető ecsetek garantáltan szálveszteség-mentesek!

FESTÉK FELVÉTEL PROBLÉMÁK

Az alacsony minőségű ecsetek nemcsak kevés sörtét vagy szintetikus szálat tartalmaznak, de ráadásul azok még gyenge minőségűek is. Ennek következtében az ilyen ecsetek kevesebb festéket képesek felvenni a vödörből, ez pedig gyakoribb ecset töltést, nagyobb arányú csöpögést és egyenetlen felületet okoz.

A HARRIS MEGOLDÁSA

A Harris ecseteket úgy terveztük, hogy a töltésük a lehető legegyszerűbb, ugyanakkor leghatékonyabb legyen. A legmagasabb minőségű természetes sörték és szintetikus szálak használatával a Harris ecsetek nagyobb mennyiségű festéket képesek felvenni, ezáltal ritkább töltést igényelnek.

BEVONÓKÉPESSÉG PROBLÉMÁK

A modern festékek nagyon különböző konzisztenciával rendelkeznek, néhány közülük kifejezetten sűrű. Annak érdekében, hogy a sűrűbb festékeket is optimálisan el lehessen dolgozni a festendő felületen, az ecsetnek megfelelően rugalmasnak, ugyanakkor testesnek kell lennie. Az alacsony minőségű ecsetek, melyek kevés és gyenge sörte vagy szintetikus szál felhasználásával készültek, nem képesek a sűrű festékek hatékony eldolgozására, így felületen foltos, egyenetlen színű lesz. 

A HARRIS MEGOLDÁSA

A gyártás során felhasznált nagy számú és magas minőségű természetes sörtéknek és szintetikus szálaknak köszönhetően a Harris ecsetek nagyobb mennyiségű festéket képesek felvenni, így kevesebb számú feltöltés mellett nagyobb felületek bevonására alkalmasak.

AZ UTOLSÓ SIMÍTÁS PROBLÉMÁJA

Az utolsó simítás az a végső ecsetvonás, amivel kiegyenlítjük a lefestett felület esetleges eltéréseit és eltüntetjük a korábbi zavaró ecsetnyomokat. Azt, hogy egy ecset erre milyen mértékben alkalmas, az ecset teste, a szálainak rugalmassága és azok élezési szöge dönti el. A gyengébb minőségű sörték vagy szálak nem olyan finoman élezettek, így az azok felhasználásával készült ecsetek, főleg, ha még kevés szálat is tartalmaznak, nem lesznek alkalmasak az utolsó simítás finom ecsetvonásaihoz.

A HARRIS MEGOLDÁSA

A Harris ecsetek sörtéinek és szálainak egyedülálló rugalmassága és finom, optimális szögű élezése kiemelkedő minőségű és finomságú felületképzést tesz lehetővé, bármilyen felületről legyen is szó.

ALAKTARTÁS

A gyengébb minőségű sörtéből vagy szálakból készült ecsetek a használat során hajlamosak kúposra kopni, vagy szálaik bokorszerűen szétállnak. Az ilyen kopott ecsetekkel szinte lehetetlen tiszta, éles kontúrokat festeni, illetve egységes felületet létrehozni.

A HARRIS MEGOLDÁSA

A Harris ecsetek minden körülmények között megtartják alakjukat a használat során, így biztosítva az éles kontúrokat és az esztétikus, egységes felületképzést, bármilyen felületről legyen szó.