Fizetési és szállítási feltételek

A Peakston Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) a megrendelt és házhoz szállítani kért árut díjmentesen házhoz szállítja saját szállítóeszközzel vagy szállítmányozó cég igénybevételével, ha az adott megrendelés bruttó értéke eléri a díjmentes szállítást biztosító összeget. Ez alól kivételt képeznek a - csomagolással együtt - túlméretes (2m-nél valamelyik irányban nagyobb), túlsúlyos (40 kg-nál nehezebb) küldemények. A díjmentes szállítást biztosító összeget el nem érő, továbbá a túlméretes vagy túlsúlyos megrendelések esetén a fuvardíjat az Ügyfél viseli. 

A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Peakston Webshopban való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A Szolgáltatónak a szállítási díj változásával kapcsolatos egyéb tájékoztatási kötelezettsége nincs, kivéve, ha az egy aktív, még el nem indított, futárcégnek át nem adott megrendelés szállítási díját is érinti. Ebben az esetben a Szolgáltató elektronikus úton vagy telefonon tájékoztatja az Ügyfelet a termék szállítási díjának változásáról. A módosítás a már megrendelt termékek szállítási díját akár kedvezőtlenül is befolyásolhatja.

Amennyiben az Ügyfél által megrendelt termék kiszállítását a Szolgáltató külső szerződött céggel végezteti el, a kiszállítás időpontjáról és helyéről a külső céggel közvetlenül kell egyeztetnie az Ügyfélnek. A kiszállítással és kézbesítéssel kapcsolatos üzenetek, kérések továbbítása nem tartozik Szolgáltató feladatai közé. Szolgáltató vagy a külső szerződött cég tájékoztatja az Ügyfelet a külső szerződött cég elérhetőségeiről.

Szállítási díjak:

  • legfeljebb 2m széles vagy hosszú, csomagolással 40kg-nál nem súlyosabb termék, 30.000,- Ft/cím érték feletti megrendelés esetén: 0,- Ft / csomag
  • legfeljebb 2m széles vagy hosszú, csomagolással 40kg-nál nem súlyosabb termék, 30.000,-  Ft/cím érték alatti megrendelés esetén: 2.000,- Ft + ÁFA / csomag
  • 2m-nél szélesebb vagy hosszabb, illetve csomagolással 40kg-nál súlyosabb termék esetén: egyedileg változó, jellemzően 2.000 – 5.000 Ft + ÁFA /csomag közötti, de ettől eltérő is lehet.

Fizetési feltételek: ÁSZF szerinti